De ce sa tii cont atunci cand iti alegi hotelul?

De ce sa tii cont atunci cand iti alegi hotelul?

Să știi cum să alegi un hotel potrivit pentru tine, va face o diferență uriașă în experiența ta de călătorie. Unul dintre cele mai importante aspecte al unei vacante reusite depinde de locul în care ești cazat, de aceea, planificarea unei vacanțe de vis trebuie să înceapă cu găsirea hotelului perfect. Ține cont de aceste aspecte înainte să alegi hotelul:

 

•  Locația

 

Locația este un detaliu extrem de important atunci când îți alegi un hotel. Pentru un city-break sunt recomandate hotelurile cu o locație centrală pentru a fi cât mai aproape de toate obiectivele turistice.

Însă, pentru o escapadă din orașul aglomerat, ai nevoie de un hotel în mijlocul naturii. Un plus este să aibă totuși în proximitate obiective turistice unde să poți merge să te relaxezi când dorești să ieși din hotel.

Locația hotelul nostru vă oferă o serie de obiective turistice de neuitat, din inima Maramureșului istoric! Descoperă ce peisaje de vis te așteaptă AICI!

•  Servicii oferite

 

De la camere, la serviciile de servire, la viteza internetului, un hotel trebuie să fie pregătit să îți ofere cel mai bun sejur posibil. Un hotel este o casă departe de casă și indiferent că este vorba despre o călătorie de afaceri sau de vacanță, trebuie să te simți confortabil și relaxat. Un hotel de lux cu servicii de expecție îți va asigura cu siguranță o experiență de neuitat din toate punctele de vedere.

Serviciile restaurantului și barului sunt încă un detaliu extrem de important de luat în calcul atunci când alegi hotelul. Un meniu diversificat atât de mâncare cât și de băutură poate face o diferență semnificativă.

•  Parcarea

 

Dacă aveți o mașină, acest lucru este foarte important. Este disponibilă parcare? Dacă da, este inclus în tariful hotelului? Unde este? Uneori, parcarea poate fi disponibilă, dar într-un garaj separat din apropiere.

Hotelul nostru oferă o parcare spațioasă fix în fața hotelului pentru a vă asigura siguranța bunurilor în orice moment al sejurului.

Organizarea unui eveniment poate fi un lucru extrem de stresant și obositor pentru o persoană nespecializată în acest domeniu. Adevărul este că sunt câteva lucruri esențiale de care trebuie să ții cont atunci când dorești să organizezi un eveniment de succes:

•   Definirea corectă a scopului evenimentului – odată ales scopul evenimentului se pot gândi toate celelalte detalii. Fără tematica evenimentului aleasă, nu se pot lua decizii concrete asupra organizării.

•   Logistica (materiale de prezentare, ecrane, videoproiectoare, calculator/server, internet, mese, scaune, parcare, acces)

•   Decorul cel mai esențial “detaliu” al unui eveniment. Toți invitații tăi intră în contact cu decorul evenimentului, motiv pentru care acesta trebuie să fie perfect lipsit de orice fel de problemă. 

•   Echipa specializată și experimentată gata să rezolve orice moment “surpriză”. Prezența de spirit te poate salva în momente dificile care pot  apărea oricând în timpul organizării evenimentului, dar și în timpul desfășurării acestuia.

•   Nevoile și cerințele participanților – Un eveniment este de succes dacă participanții s-au simțit bine. De aceea, este foarte important să luați în considerare orice cerință sau rugăminte specială. 

•   Stabilirea exactă a bugetului – Primul pas în crearea oricărui eveniment este setarea bugetului. Detaliile ulterioare trebuie să fie în concordanță cu bugetul setat.

Lucrurile pot părea simple, însă când începi să organizezi, totul devine din ce în ce mai amplu iar detaliile mici și nesemnificative îți pot strica tot evenimentul dacă nu sunt luate în serios. Cea mai bună opțiune este să te lași pe mâna unor specialiști. Dacă dorești sa organizezi un eveniment la noi, nu trebuie decât să ne contactezi. 

Hotel Iza utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Hotel Iza utilizează cookie-uri pentru a conferi website-ului un caracter mai personal și pentru o experiență de navigare mai facilă.
Call Now Button